Ulysseus Summer Experience 1

 

Ste pripravení užiť si leto čo najlepšie? Prežite ho s alianciou Ulysseus, objavte nové miesta, kultúry a spoznajte nových priateľov.

 

Spoločnou víziou aliancie Ulysseus je stať sa skúsenou a atraktívnou Európskou univerzitou. Vďaka intenzívnej spolupráci medzi všetkými partnerskými univerzitami sa snažíme posilniť hladkú a klimaticky zodpovednú mobilitu. Ako študent máte možnosť získať odborné znalosti nielen na jednej, ale na šiestich inštitúciách.

 

 

V roku 2021 majú študenti aliancie možnosť zúčastniť sa od júna do augusta prvého Leta s alianciou Ulysseus. Ponuka aktivít zahŕňa virtuálne a fyzické kurzy z rôznych vedeckých oblastí vedené expertmi z komunity aliancie Ulysseus. Jedná sa o kurzy (v angličtine) na aktuálne témy (vrátane problematiky podnikania), rôzne jazykové školenia – vhodné pre každého.

Tak na čo čakáte?


Kontaktujte svojho akademického koordinátora a zistite, ako môžu byť kredity získané počas Leta s alianciou Ulysseus uznané na vašej domácej univerzite. Na linkách nižšie nájdete aktuálnu ponuku letných kurzov aliancie, vrátane ich dátumov a termínom, ako aj registráciu na nich.


Keďže kurzy sa budú pravidelne aktualizovať, pravidelne kontrolujte webové stránky Ulysseus. Zostaňte naladení a zdvihnite plachty!

 


Jún

 

Júl

 

August

 

Kontaktná osoba:

Ing. Katarína Valentová, Úsek zahraničných vzťahov a mobilít TUKE,
+421 55 602 2135, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

 

Dokument na stiahnutie: pdf