There is no translation available.

Vzhľadom na aktuálnu situáciu bola pozastavená prezenčná výučba. Z tohto dôvodu je zavedený pre študentov a zamestnancov, okrem iných možností, aj program Office 365, ktorý ponúka niekoľko nástrojov na komunikáciu, zdieľanie informácií a študijných materiálov medzi vyučujúcimi a študentmi.

 

Postup pre prihlásenie sa je na stránke https://uvt.tuke.sk/wps/portal/uv/software/microsoft-office365

 

microsoftteams

Všetkým odporúčame využívať ako základ aplikáciu MS Teams, ktorý je náhradou za aplikáciu Skype for Business. Teams ponúka rozšírené možnosti pre online komunikáciu medzi užívateľmi, kde si môžete vytvoriť jednotlivé triedy podľa vyučovaných predmetov a priradiť si do nich príslušných študentov. Tiež umožňujé zdieľanie súborov a vytváranie úloh.

 

Aplikáciu môžete používať ako online službu na Office 365, alebo si ju môžete nainštalovať do svojho počítača.

 

K všetkým programom sú dostupné podrobné návody.

 

Prosíme študentov, aby sledovali svoje školské emailové schránky.

 

V prípade otázok alebo problémov môžete písať na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Študenti, využite možnosť online komunikácie so svojimi vyučujúcimi v čase výuky daného predmetu podľa rozvrhu, resp. podľa dohody s vyučujúcim.

 

Due to suspension, the full-time study is being moved to an online form of studies. In addition, students and staff can also use Office 365, which offers several tools for such a communication and sharing of information as well as study materials between teachers and students. 

To sign in, visit https://uvt.tuke.com/wps/portal/uv/software/microsoft-office365 

microsoftteamsWe recommend everyone use MS Teams as a replacement for Skype for Business. Teams offers enhanced possibilities for online communication between users, where you can create individual classes according to subjects studied and assign appropriate students to them. They also allow file sharing and task creation. 

You can use the application as an online service on Office 365, or you can install it on your computer. 

Detailed instructions are available for all programs. 

We ask students to follow their school mailboxes.